Your address will show here +12 34 56 78
Werk

Studio Rudo werkt aan de volgende projecten.

IN ONTWIKKELING
Fortinet

Voor Fortinet zijn drie micro-sites in ontwikkeling. Ieder met een eigen thema. Informatieve pagina's over een gegarandeerd dekkend Wi-Fi netwerk. Momenteel onder constuctie.

AOC SNIJDERS
E-learning

Er is een online leerportaal ontwikkeld en momenteel in beheer. Ook zijn verschillende cursussen ontwikkeld welke continue up-to-date worden gehouden.

WEBSITE
Amvest

Het Stationsplein in Eindhoven wordt vernieuwd! Drie markante gebouwen met ranke torens komen vol interessante publieksfuncties en woningen voor iedereen. Studio Rudo maakt de website.

WEBSITE
Springplank

Springplank is er voor mensen die geen woning hebben of deze dreigen te verliezen, maar het liefst zo snel mogelijk via werk weer op eigen benen staan. Studio Rudo is verantwoordelijk voor de website.

WEBSITE
Piet Hein Eek

Voor ontwerper Piet Hein Eek maakt Studio Rudo een eigenzinnige en erg uitgebreide website. Vooral de niet alledaags menustructuur springt direct in het oog.

OVERIG
Projecten

Voor Woonbedrijf is samenmeerinhuis.nl ontwikkeld. Culinaire websites via smaakvormers.nl SP8CE buitenmeubelen: sp8ce.eu . Andere projecten zijn onder meer: project01.nl aardigzijn.nl maakroerdelta.nl

  • Text Hover